HR EN
Glavni izbornik

ADIZ tim

 

Ivana Zvrko magistra je edukacije (Filozofski fakultet u Zagrebu, anglistika i germanistika, pedagoški smjer) i plesni pedagog, pred završetkom je poslijediplomskog studija Organizacija i menadžment na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

ADIZ d.o.o. – vodila mnoge treninge komunikacijskih, prezentacijskih i prodajnih vještina, kao i trening i coaching tečajeve i radionice (T-Mobile, Hrvatski telekom, Bauerfeind Hrvatska, Tele2, Karisma Hotels Adriatic i dr.). Deutsche Telekom AG, Bonn, Njemačka – International Training Manager, DT EU.

T-Mobile d.o.o./Hrvatski Telekom d.d. – 11 godina na rukovodećim pozicijama u prodaji poslovnim i privatnim korisnicima (Head of Key Account Managers, Deputy Director Corporate Sales, Sales Education & Projects Manager) – voditeljica 17 prodajnih trenera za sve kanale prodaje i prodajnih predstavnika.

Članica je mnogih stručnih i profesionalnih udruženja, kao što su HRCentar, ZSJ u Hrvatskoj Gospodarskoj Komori, CCBN itd. Predavač, voditelj radionica i panelist na raznim konferencijama:

Poslovni je trener u Razvojnoj agenciji Grada Zagreba (Plavi ured) i u Poslovnom centru znanja Poslovnog dnevnika (Styria International i Večernji list). Mentorica je mladim poduzetnicama i studentima, autorica članaka u stručnim časopisima (Poslovni dnevnik, Poslovni savjetnik i Suvremena trgovina), kao i e-knjige Poduzetništvo za djecu predškolske dobi.

 

Hana Dužević magistra je psihologije, edukacije psihologije i plesni pedagog. 

Završila je diplomski studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, stekavši praksu u Atlantic Grupi. Certificirani je ADIZ trener i poslovni konzultant. 

Radila je kao stručnjak za razvoj ljudskih potencijala u Hrvatskoj lutriji, gdje je stekla veliko iskustvo u postupku selekcije zaposlenika, mentoriranja, upravljanja procesom radne uspješnosti, sustava motiviranja i nagrađivanja zaposlenika, razvoja i edukacije. 

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr