HR EN
Glavni izbornik

O nama

O nama

ADIZ d.o.o. tvrtka je koja uspješno posluje već preko 20 godina. Mi smo eksperti za poslovnu edukaciju, coaching, projekte upravljanja ljudskim potencijalima i poduku stranih jezika. U našem timu su vrhunski stručnjaci s višegodišnjim radnim iskustvom u velikim međunarodnim kompanijama na hrvatskom tržištu.

Naši konzultanti su eksperti prodaje, menadžmenta, upravljanja ljudskim resursima, računovodstva te magistri stranih jezika. Unapređenje znanja, vještina i kompetencija je temelj našeg poslovanja, pa kontinuirano radimo na vlastitom usavršavanju. Članovi smo mnogih stručnih i profesionalnih udruženja, kao što su HRCentar - strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima, i ZSJ pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori te u potpunosti poštujemo sve stručne Kodekse u našim edukacijama.

ADIZ pruža podršku kompanijama koje žele unaprijediti kompetencije svojih kadrova i privatnim korisnicima koji žele povećati svoju zapošljivost na tržištu rada povećanjem svog znanja. Naše strateške kompetencije i operativno iskustvo čine nas idealnim partnerom za izazove koji stoje pred Vama. Razumijemo Vaša očekivanja, zahtjeve i ulogu te Vam stoga možemo pružiti učinkovitu podršku.
 

Naš pristup u konzultantskim projektima je unikatno skrojen po Vašoj mjeri i vodi u potpunosti računa o potrebama Vašeg poslovanja.

 

Naša VIZIJA: biti najbolji pružatelj usluga poslovne edukacije, projekata podrške upravljanja ljudskim potencijalima i poduke stranih jezika, koji će biti mjerilo kvalitete i uslužnosti: pouzdan partner i konzultant našim klijentima, poželjan poslodavac i društveno odgovorna kompanija. Vrijednosti koje su u temelju našeg poslovanja su stručnost, kvaliteta, inovativnost i uslužnost.

Naša MISIJA: povećati vrijednost ljudskog kapitala naših klijenata pružanjem vrhunskih usluga poslovnih edukacija, podrške u HR projektima i poduke stranih jezika. Pružiti najbolju vrijednost svakom korisniku naših usluga za investiciju u unapređenje znanja, vještina i kompetencija.

 

Želite saznati više o našim uslugama? Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja. Slobodno nas kontaktirajte za razgovor i pripremu individualne ponude, samo za Vas.

Pratite nas na našem blogu adiz-edukacije.blogspot.com

Preuzimanje dokumenata

Podaci o firmi (pdf download)

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr