HR EN
Glavni izbornik

Diversity - upravljanje raznolikošću

Diversity - upravljanje raznolikošću

Znaju li vaši zaposlenici, a osobito menadžeri, kolika je kazna za diskriminaciju? Znate li Vi koje su sve strukturne i mentalne prepreke pri selekciji, zapošljavanju i razvoju Vaših kadrova? Čak ako ste i upoznati sa zakonodavnim okvirom o zabrani diskriminacije, ima li Vaša tvrka strategiju jednakih mogućnosti i kako provodi mjere pozitivne akcije, kao npr. etički kodeks ponašanja koji vrijedi za sve Vaše suradnike i njihovo postupanje prema kupcima, dobavljačima i široj društvenoj zajednici?

Pridružite nam se na ovom zaista poučnom treningu, jer ćemo upoznati polaznike s osnovama zakonodavnog okvira i najboljih poslovnih praksi upravljanja raznolikošću u HR procesima (pribavljanje kandidata, proces selekcije i odabira, edukacija rukovoditelja i ostalih zaposlenika), podrškom HR funkcije Upravi tvrtke u donošenju strategije jednakih mogućnosti, kao i mjerama suzbijanja diskriminacije i upravljanja raznolikošću svih dionika u mikro i makro okruženju.

Naučit ćete koji su sve benefiti diversity-a za poslodavca i zaposlenike, kako izbjeći strukturne barijere ravnopravnosti kao što su (ne)vidljiva diskriminacija, uznemiravanje ili viktimizacija. Nakon ovog treninga znat ćete kako unaprijediti vaše interne procedure zapošljavanja, pisanja natječaja za posao, upravljanja intervjuima i pritužbama zaposlenika.

Naučite i podučite Vaše rukovoditelje što (ne)smiju pitati kandidate za posao tijekom intervjua, kako motivirati i komunicirati sa zaposlenicima različitih generacija (Baby Boomeri, Generacije X i Y) svakodnevno i tijekom procesa evaluacije njihovog učinka.

Kolege u prodaji bi naročito trebali voditi računa o upravljanju raznolikostima njihovih klijenata i kupaca, kao i kolege koji osmišljavaju proizvode i usluge vaše tvrtke. Klasična segmentacija kupaca više nije dovoljna, kao niti marketinški i prodajni kanali kojima im se obračate. Znate li kako? 

Dobiti i zadržati najbolje talente na tržištu radne snage je sve teže. Danas mladi jako dobro znaju koja su njihova prava. Ako vaša tvrtka želi privući i razvijati one najbolje, imate li mjere pozitivnih akcija i diversity plan za podzastupljene skupine, kao što su žene na menadžerskim funkcijama (uklanjanje tvz. "staklenog labirinta") ili fleksibilno radno vrijeme za mlade roditelje?

Sve to i još više saznat ćete na našem treningu. Ne odgađajte, javite nam se čim prije i unaprijedite imidž Vaše tvrtke kao fer poslodavca i partnera.

Ova edukacija je idealna u kombinaciji s komunikacijskim vještinama.

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr