HR EN
Glavni izbornik

Coaching vještine za managere

Coaching vještine za managere

Što je zapravo coaching i kome to treba? Treba svima onima u Vašoj kompaniji koji u opisu svog radnog mjesta imaju tim ljudi i zaduženi su za razvoj njihovih kompetencija ili upravljanje odnosima s internim ili eksternim korisnicima:

  • Vama – direktorima i članovima Uprave
  • Vašim managerima na svim hijerarhijskim razinama (od operativnih direktora, direktora sektora/odjela, rukovoditelja, voditelja timova)
  • Ekspertima koji u matričnim organizacijama upravljaju projektima i programima
  • Vašim HR business partnerima – profesionalcima u Službi za upravljanje ljudskim potencijalima koje su kontakt osobe za pojedino poslovno područje
  • Vašem prodajnom osoblju za razvoj odnosa s klijentima

Svi oni mogu i trebaju biti coach-evi. Coach radi s korisnikom kako bi postigao veću efektivnost u poslovnom odnosu ili karijeri putem fokusiranog razvojnog razgovora.

Iako je kod nas tema coachinga još uvijek relativno nova, u Europi, a osobito u Americi, obavezni je dio upravljanja kompetencijama zaposlenika, osobito top managementa i svih perspektivnih talentiranih zaposlenika.

Ova radionica bit će nagrada za Vas i Vaše najbolje djelatnike, jer će postaviti nove standarde upravljanja učinkom i predstavljati izazov za one najkreativnije.

Ova edukacija je idealna u kombinaciji s komunikacijskim i prezentacijskim vještinama.

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr