HR EN
Glavni izbornik

Delegiranje i rukovođenje timom

Delegiranje i rukovođenje timom

Mnogim menadžerima, osobito onima koji su tek stupili na tu funkciju, najveći je izazov delegirati zadatke svom (novom) timu iz brojnih razloga. Jedan od najčešćih je što ne znaju kako, ili kako najbolje. Nakon ovog treninga naučit ćete zašto je delegiranje zadataka korisno za Vas i Vaš tim, kako bi Vam ostalo više vremena za strateško upravljanje i razvoj svojih zaposlenika.

Svrha ove edukacije je naučiti i znati primijeniti pravilne stilove upravljanja zaposlenicima (individualno ili u timu) tehnikom delegiranja, kako bi se postiglo efikasnije postizanje ciljeva i rasterećenje od mikro-menadžerskih operacija. Cilj je učinkovito upravljanje ljudskim resursima, kako bi se postigla veća produktivnost, potaknuo timski rad i preuzela odgovornost za postizanje ciljeva u okviru budžeta, na ispravan način i na vrijeme.

Glavne teme:

  • uvod: što je upravljanje?
  • uspješan razvoj zaposlenika i stil vođenja
  • delegiranje kao alat razvoja članova tima
  • što (ne) treba delegirati, kako i kada?
  • proces delegiranja, prepreke i tipične greške
  • upravljanje zaposlenicima pomoću ciljeva
  • delegiranje i efikasno upravljanje vremenom
  • delegiranje i povratna informacija zaposlenicima o učinku

Ovaj tečaj namijenjen je vlasnicima tvrtki, partnerima, direktorima, rukovoditeljima, projektnim menadžerima i voditeljima timova svih razina u organizaciji. Osobito se preporuča zaposlenicima koji su u planu razvoja menadžerske karijere i koji će u skoroj budućnosti preuzeti odgovornost za upravljanje timom, nedavno su bili promovirani ili su već preuzeli menadžersku funkciju, ali postoji potreba za unapređenjem njihovih upravljačkih kompetencija.

Ako želite naučiti kako planirati svoju menadžersku karijeru, razviti prave vještine i uspjeti na novom poslu, preporučujemo Vam da znanje koje ćete steći na ovom treningu nadopunite i iz područja osobnih kompetencija i radnih tehnika, a ako planirate razvoj poslovanja ili karijeru u inozemstvu ili sa stranim patnerima, dobro bi bilo naučiti ili usavršiti poznavanje strukovnih stranih jezika. Javite nam se s povjerenjem.

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr