HR EN
Glavni izbornik

Iskustveno učenje i razvoj - Integrirana trening rješenja

Iskustveno učenje i razvoj - Integrirana trening rješenja

ADIZ pruža svojim klijentima jedinstveni program na hrvatskom tržištu, paket usluga koji objedinjava teorijske spoznaje o osobnim kompetencijama i radnim tehnikama s praktičnom simulacijom na terenu te učenje iz iskustva. Svrha programa „Iskustveno učenje i razvoj“ odnose se na specifične potrebe razvoja kompetencija cross-funkcionalnih timova Vaše tvrtke, osoba koje zbog matrične organizacije rada najčešće surađuju s kolegama iz drugih odjela/sektora (tehnika, financije, pravna služba, prodaja...) na dugoročnim projektima, pa je bitno povećati učinkovitost takvih projektnih timova.

Ovaj program je idealan paket:

  • u kombinaciji s Vašim tematskim off-site programima za management
  • kao trening posebnih ciljanih kompetencija za cross-funkcionalne timove u kombinaciji s team building aktivnostima
  • ADIZ integrira svoje ključne kompetencije i metodologije treninga s onima Vaših internih trening timova i profesionalnim HR business partnerima, kako bi postigli sinergiju. Naša integrirana trening rješenja idealna su ako planirate unaprijediti ili povećati kvantitetu i kvalitetu vaših internih programa treninga i razvoja, u svrhu postizanja optimalnog spoja s drugim ciljevima koju Vam ADIZ može pružiti svojom ekspertizom.

Takav kurikulum, u suradnji s našim strateškim partnerima, idealno se kombinira s bilo kojim programom iz naše ponude, a osobito s treninzima na temu:

*        Komunikacijskih, prezentacijskih i prodajnih vještina

*        Rješavanja problema

*        Upravljanja promjenama

*        Strateškim i taktičkim planiranjem

*        Upravljanja stresom

 

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr