HR EN
Glavni izbornik

Osobni branding i učinkovito upravljanje karijerom

Osobni branding i učinkovito upravljanje karijerom

Kao što kompanije ulažu u prepoznatljivost svog branda da bi uspjele na tržištu, tako i svaki zaposlenik mora uložiti u sebe da bi razvijao svoju karijeru. Zapravo, osobni branding je postao presudan za profesionalni uspjeh. Prošli su dani kad su zaposlenici proveli čitav radni vijek u jednom poduzeću.

U 21. stoljeću ponuda i potražnja na tržištu rada su se stubokom promijenile. Usprkos globalizaciji i naoko velikoj ponudi radne snage, svaki dobar kadrovik zna kako je teško naći prave talente. Poslodavci više ne pitaju "Zašto bi uzeli baš Vas?", nego kandidati za posao pitaju poslodavce "A što mi Vi možete ponuditi, što druge tvrtke ne mogu? Zašto da se zaposlim baš ovdje?". Zaposlenici već danas moraju misliti na sebe i birati one projekte i poslodavce koji će im omogućiti profesionalni rast, razvoj njihovih talenata i unapređenje.

Danas, ako se Vaše ime ne pojavljuje u rezultatima tražilica kao što je Google, zapravo kao da ni ne postojite. U ovom digitalnom, virtualnom svijetu poslovno umrežavanje putem društvenih mreža povećava Vašu vidljivost, a time šanse da nekom recruiteru baš VI zapnete za oko.

Stoga već danas uložite u svoj osobni brend i javite nam se! Pomoći ćemo Vam da uspješno isplanirate svoju karijeru, donesete pravu strategiju osobnog brendiranja i pronađete posao svojih snova.

Uz ovu edukaciju preporučujemo i svladavanje naprednih pregovaračkih vještina, dobro će Vam doći na razgovoru za posao...cool

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr