HR EN
Glavni izbornik

Upravljanje stresom i tremom

Upravljanje stresom i tremom

Telefon Vam ne prestaje zvoniti (čak ni na godišnjem odmoru), dobivate 100 mailova dnevno (s privicima), šef je danas postavio nove zadatke (a rok je bio jučer)? Na sastanku su se opet svi posvadili i ništa niste uspjeli riješiti? Kući idete premoreni, a ujutro idete na posao s grčem u želucu?

Vrijeme je da naučite kako pobijediti stres. Bez brige: telefon će Vam i dalje zvoniti, mailovi će Vam i dalje zatrpavati inbox, na sastanku će i dalje biti svadljivih. Ali, ako već ne možete promijeniti druge, možete promijeniti sebe – kako  da bolje upravljate svojim vremenom, prioritetima, kolegama, emocijama i riješite se tog ogromnog pritiska.

Naučite kako da se osjećate bolje, jer Vi to zaslužujete!

Ovaj tečaj izvrsno se upotpunjuje s prezentacijskim vještinama, za sve one koji žele pobijediti tremu i postati najbolji  prezentatori pred Upravom, u javnim nastupima pred kamerama ili na konferencijama pred mnogobrojnom publikom.

Pogledajte naš intervju povodom seminara "Vještine izvrsnog prezentiranja" za 50 polaznika Biznis Akademije Vijesti u Podgorici u travnju 2017. (izvor: video i fotografije vijesti.me)

 

Galerija

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr