HR EN
Glavni izbornik

ADIZ Trening Akademija

ADIZ Trening Akademija

Ovaj program nudi Vašim internim trenerima i drugim zaposlenicima koji su u ulozi mentora da unaprijede svoje vještine prenošenja znanja na treningu i postanu certificirani trening profesionalci.

Program je modularnog karaktera (tri razine) te omogućuje polaznicima da u periodu od 4 dana s intervalima (edukacijski most), tijekom kojeg radimo na praktičnim zadacima i vježbama treninga, steknu uvjete za provjeru znanja, ogledni trening i dodjelu certifikata za trening specijalistu.

Na prvoj razini budući treneri naučit će sve o pedagogiji i psihologiji obrazovanja kroz teme kao što su cjeloživotno učenje, vrste i metode edukacije odraslih, generacijske različitosti odraslih polaznika, teorije učenja (biheviorizam, socijalno učenje, Gestalt, samoregulirano učenje) te osnove didaktike i metodike držanja nastave. Naučit će i koje su razine znanja, stilovi učenja, razliku između sposobnosti i kompetencija, kako poticati kritičko mišljenje i rješavanje problema.

Na drugoj razini bavit će se teorijom i praksom treninga poslovnih znanja i vještina odnosno naučit će kako pravilno pripremiti, izvoditi, zatvoriti i evaluirati trening. Uvidjet će važnost kvalitetne analize potreba za edukacijom kako bi mogli pravilno definirati svrhu, ciljeve i ishode učenja, pripremiti izvrsne trening materijale i koristiti AV pomagala. Tijekom treninga važna je ravnoteža teorije i prakse, stoga će polaznici naučiti alate za interaktivnost treninga, ali i kako se nositi s izazovnim situacijama na treningu. Evaluacijom treninga (Kirkpatrick) zatvorit će se krug i moći će procijeniti jesu li, i u kojoj mjeri, ispunjena očekivanja od treninga.

Konačno, na trećoj razini produbit će svoje poznavanje korištenja trening alata na konkretnim primjerima, studijama slučaja i vježbama.

Nakon uspješno položenog ispita i demo live treninga voditelj programa dat će svakom polazniku individualnu povratnu informaciju i preporuku za daljnji stručni razvoj i usavršavanje, nakon čega slijedi i svečano uručenje Certifikata.

Ne propustite već danas uložiti u svoje buduće trening specijaliste - multiplikatore znanja u vašoj organizaciji, koji značajno mogu pridonijeti njenoj konkurentskoj prednosti na tržištu. Jer, ulaganje u znanje vaših ljudskih potencijala je najbolja investicija.

Ova edukacija je savršena u kombinaciji s edukacijom coaching vještina.

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr