HR EN
Glavni izbornik

Trening trenera

Trening trenera

Niti jedna organizacija u današnjem turbulentnom okružju ne može opstati bez internog i eksternog dijeljenja znanja. Moderne tvrtke polažu veliku važnost na cjeloživotno učenje, pa čak i Europska Unija dodjeljuje posebna sredstva u tu svrhu.

Većina srednjih i velikih kompanija ima vlastiti tim poslovnih trenera, najčešće u prodaji. Kao i u ostalim profesijama, formalnim ili neformalnim, važno je da Vaši treneri prate najnovije trendove na području prenošenja znanja i usavršavanja vještina, tehnologije i metodologije poduke. Mi smo tu da biste osigurali da Vaši treneri postanu i ostanu u top formi.

Ako nemate interne trenere, vjerojatno je netko od Vaših zaposlenika „zadužen“ za prenošenje znanja i edukaciju. Zna li kako?

Ili kako još bolje? Jeste li sigurni da Vaši manageri znaju kako najbolje upravljati znanjem svog tima?

Često djelatnici prodaje, najčešće manageri za velike i ključne poslovne korisnike, trebaju pomoć stručnih kolega (eksperata za IT, tehniku, financije, pravnika i dr.) na sastancima na kojima se sklapaju milijunski poslovi. Znaju li oni podučiti korisnika? O načinu i kvaliteti prenošenja njihovog stručnog znanja i informacija ovisit će buduća suradnja s Vašim klijentom ili poslovnim partnerom, kao i Vaši prihodi.

Na našem tečaju Vaši treneri i svi ostali edukatori – eksperti naučit će, i usavršiti, umijeće prenošenja znanja internim i eksternim korisnicima.

Ova edukacija idealno se kombinira s edukacijom coaching vještina.

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr