HR EN
Glavni izbornik

Trening vještine i mentorstvo

Trening vještine i mentorstvo

Poduka je vrlo važna za kvalificirani rad zaposlenika Vaše tvrtke. Bilo da imate novog zaposlenika, postojećeg koji treba naučiti novu uslugu, aplikaciju, proces ili metodologiju rada, naći ćete se u dilemi tko i kako će prenijeti novo znanje? Dok se razvojem povećavaju vještine Vaših djelatnika, potpora procesu usvajanja novog znanja je treniranje i mentorstvo.

Ako je Vaš odabir metode poduke trening ili mentorstvo iskusnijeg kolege/kolegice na radnom mjestu, zna li što se od njega/nje očekuje i kako da to najbolje napravi? Trening je sastavni dio svakodnevnog managerskog posla. Znaju li vaši manageri kako?

Na ovom tečaju sve osobe koje trebaju prenijeti svoje znanje i iskustvo drugim kolegama i kolegicama naučit će osnove andragogije, kako se uči i pamti, kako poboljšati nečiju vještinu i riješiti konkretne probleme.

Za one najhrabrije preporučujemo edukaciju komunikacijskih, prezentacijskih i coaching vještina. Ali samo ako želite da budu najbolji, u protivnom su kontraindicirane.. angel

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr