HR EN
Glavni izbornik

Delegiranje i rukovođenje timom

Delegiranje i rukovođenje timom

Mnogim menadžerima, osobito onima koji su tek stupili na tu funkciju, najveći je izazov delegirati zadatke svom (novom) timu iz brojnih razloga. Jedan od najčešćih je što ne znaju kako, ili kako najbolje. Nakon ovog tečaja naučit ćete zašto je delegiranje zadataka korisno za Vas i Vaš tim, kako bi Vam ostalo više vremena za strateško upravljanje i razvoj svojih zaposlenika.

Ovaj tečaj namijenjen je vlasnicima tvrtki, partnerima, direktorima, rukovoditeljima, projektnim menadžerima i voditeljima timova svih razina u organizaciji. Osobito se preporuča zaposlenicima koji su u planu razvoja menadžerske karijere i koji će u skoroj budućnosti preuzeti odgovornost za upravljanje timom, nedavno su bili promovirani ili su već preuzeli menadžersku funkciju, ali postoji potreba za unapređenjem njihovih upravljačkih kompetencija.

Ako želite naučiti kako planirati svoju menadžersku karijeru, razviti prave vještine i uspjeti na novom poslu, preporučujemo Vam da znanje koje ćete steći na ovom treningu nadopunite i iz područja osobnih kompetencija i radnih tehnika, a ako planirate razvoj poslovanja ili karijeru u inozemstvu ili sa stranim patnerima, dobro bi bilo naučiti ili usavršiti poznavanje strukovnih stranih jezika. Javite nam se s povjerenjem.

 

 

    

Preuzimanje dokumenata

Specifikacija

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr