HR EN
Glavni izbornik

Osobni brending i učinkovito upravljanje karijerom

Osobni brending i učinkovito upravljanje karijerom

Kao što kompanije ulažu u prepoznatljivost svog brenda da bi uspjele na tržištu, tako i svatko od nas mora uložiti u sebe da bi razvijao svoju karijeru. Zapravo, osobni brending je postao presudan za profesionalni uspjeh. 

U 21. stoljeću ponuda i potražnja na tržištu rada su se stubokom promijenile. Usprkos globalizaciji i naoko velikoj ponudi radne snage, teško je pronaći prave talente. Zašto ne bi pronašli baš Vas?

Danas, ako se Vaše ime ne pojavljuje u rezultatima tražilica kao što je Google, zapravo kao da ni ne postojite. U ovom digitalnom, virtualnom svijetu poslovno umrežavanje putem društvenih mreža povećava Vašu vidljivost, a time šanse da nekom recruiteru baš VI zapnete za oko.

Stoga već danas uložite u svoj osobni brend i javite nam se! Pomoći ćemo Vam da donesete pravu strategiju osobnog brendiranja, uspješno isplanirate svoju karijeru unutar kompanije u kojoj ste zaposleni ili pronađete posao svojih snova.

Za one napredne koji ništa ne žele prepustiti slučaju: kombinirajte ovu edukaciju s prezentacijskim i komunikacijskim vještinama, ili pobijedite tremu, kako bi uspješno predstavili i komunicirali svoj brend na intervjuu za još bolji ili novi posao! 

Preuzimanje dokumenata

Specifikacija

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr