HR EN
Glavni izbornik

Postanite Superprodavač

Postanite Superprodavač

I ove godine sudjelujemo na najvećoj edukativnoj poslovnoj konferenciji - 10. POSLOVNA KONFERENCIJA SUPERPRODAVAČ I DODJELA NAGRADA B2B SUPERPRODAVAČ 2019. GODINE

Pridružite nam se na našem predavanju i saznajte sve o "Coachingu maloprodajnog osoblja u praksi" .

Svi znamo da je danas jako teško naći iskusne i izvrsne prodavače. Stoga mnogi zapošljavaju studente, a u zadnje vrijeme i umirovljenike. Često poduzetnici koji imaju maloprodajnu mrežu nakon zapošljavanja novih prodavača prebace odgovornost na starije i iskusnije zaposlenike da educiraju one nove. Bez obzira na njihovu dob i prethodno radno iskustvo, ili radno pravni status, novi zaposlenici moraju proći kroz cijeli ciklus učenja tj. od faze „ne znam da ne znam“ do faze „ne znam da znam“.

No, znaju li vaši iskusni prodavači kako biti dobar edukator? Znaju li vaši voditelji maloprodajnih mjesta kako, kada, kome i kojim metodama povećati kompetencije prodavača u njihovom timu? I koja su iskustva i izazovi u praksi?

Na ovom ćete seminaru naučiti kada je, i prema kojim prodavačima, najprimjerenija metoda edukacije coaching, zašto je on najbolji alat za povećanje učinkovitosti prodajnog razgovora s kupcima i kako se rezultati coachinga prodavača mogu idealno uklopiti u vašu shemu prodajnog bonusa i sustava upravljanja radnim učinkom, kako biste osigurali dugoročno i kontinuirano povećanje prodajnih rezultata.

Program konferencije 2019 (izvor: www.poslovni-savjetnik.com)

2018

Hvala svim polaznicima naših predavanja na ovogodišnjem Superprodavaču. Saznali su kako je trening B2C prodajnog osoblja efikasan i učinkovit alat za podizanje maloprodajnih rezultata te kako najbolje vrednovati njihov radni učinak u svrhu određivanja prodajnog bonusa. Vidimo se i dogodine!

 

2017

Pročitajte članak naše Hane Dužević, mag. psih., u novom broju Poslovnog savjetnika, saznajte koja je povezanost stavova kupaca s njihovim ponašanjem i postanite Superprodavač:

SUPERPRODAVAČ 2017 - NAJVEĆA EDUKATIVNA POSLOVNA KONFERENCIJA!

 

Galerija

ADIZ d.o.o.

10040 Zagreb, Hrvatska
Križnog puta 60 (ulaz iz Ciglenečke ulice)

Tel: +385 1 2853 836
Fax +385 1 2853 836
E-mail: adiz@adiz.hr